Κίνα Σκηνικό φως οδηγήσεων κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jenny

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 15989138442

Free call

Συγχαρητήρια: Ο φωτισμός Dasen έχει κερδίσει το καλύτερο βραβείο προϊόντων προσγειώνοντας το 2021

June 4, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συγχαρητήρια: Ο φωτισμός Dasen έχει κερδίσει το καλύτερο βραβείο προϊόντων προσγειώνοντας το 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συγχαρητήρια: Ο φωτισμός Dasen έχει κερδίσει το καλύτερο βραβείο προϊόντων προσγειώνοντας το 2021  0

 

Αγαπητοί φίλοι, σήμερα είμαστε ευτυχείς να μοιραστούμε άλλου καλές ειδήσεις με σας. Imager μας HD 400 sw-303P έχει κερδίσει το 2021 προσγειώνοντας το καλύτερο βραβείο προϊόντων, υπάρχουν μόνο 21 νικητές στην κατηγορία πηγής φωτός.

 

Κάτω από την καθοδήγηση του Υπουργείου εμπορίου της Κίνας και με την ειδική υποστήριξη Guangzhou οικονομική και της εμπορικής Επιτροπής, το βραβείο προσγείωσης είναι ένα επιτακτικό ΒΡΑΒΕΙΟ στον τομέα φωτισμού που προωθείται από Guangzhou την έκθεση International φωτισμού το 2013. να στοχεύσει να ενθαρρυνθεί η καινοτομία, καθορισμός της συγκριτικής μέτρησης επιδόσεων βιομηχανίας, παροχή των οδηγιών για τη βιομηχανία φωτισμού, προώθηση της ανάπτυξης της βιομηχανίας φωτισμού και ενίσχυση της διεθνούς επιρροής των κινεζικών προϊόντων.

 

Είμαστε υπερήφανοι της νίκης αυτού του βραβείου που ενέκρινε την έρευνα και τη δημιουργική δυνατότητά μας στη βιώσιμη λύση φωτισμού.


Θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στην ανάπτυξη της περισσότερων εξοικονόμησης ενέργειας και φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων για να διατηρήσουμε μια πράσινη γη και ένα καλύτερο μέλλον.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας